خلاصہ

Basic Work Profile
= Perform the entire necessary task to serve food and beverages according to the service
standards and operating manuals of Restaurant
= Ensure that restaurant team members adhere to the company policies and standards
= Maintain accurate record, duty roster and monitor team member, s attendance
= Maintain hygiene and cleanliness standards in the restaurant and service area
= Coordinating with the management in the departments, important matters
= Maintain positive and professional working relationship with all colleagues
= Responsible for all service preparation before,during and after the service

پراجیکٹس

111 fast and cofee shop abbotabad

تجربہ

کمپنی کا لوگو
Working as event planner and banquet head
P.c faisalabad
جنوری ۲۰۱۸ - موجودہ | Faisalabad, Pakistan

تعلیم

University of the Punjab
ماسٹرز, ماسٹرز ان آرٹس, Masters in Arts‎
Urdu iqbalyat
درجہ B
2006

پیشہ ورانہ مہارتیں

ماہر Hospitality Management

زبانیں

متوسط انگریزی

آپ کن کمپنیز کی پیروی کر رہے ہیں